Fly me to the moon

Vi skal riktignok ikke til månen, kun til Svalbard, men forskjellen kan ikke være stor med tanke på alle forberedelsene vi har vært gjennom. Ikke minst har det vært krevende med tanke på å reise med åtte hunder.

Alle hundene har nå rabiesvaksine og grunnvaksine i orden, blodprøver er tatt for å sjekke antistoffer mot rabies, de er behandlet for ektoparasitter, alt er sirlig innført og attestert i hundenes pass.

Mattilsynet har gitt meg tillatelse til å føre åtte hunder til Svalbard, gitt unntak fra reglene for ikke-kommersiell reise med hund, som tillater maks fem hunder pr eier.

Vi og hundene, to om gangen, er nå booket innpå fire ulike flygninger til Svalbard. SAS har nemlig en begrensning på maks to hunder pr fly til Svalbard. Vi får dermed gleden av å tre flyturer hver, to opp og en ned i hver enda av reisen vår.

Vi har ikke tall på hvor mange timer Jens, heldiggrisen, har ventet i kø hos kundeservice hos SAS for å få billettene i orden for to hunder pr reise, få er det ikke. Og to år på rad nå har han hatt denne gleden! Det er kjekt å kunne delegere.

Så nei, vi skal ikke til månen, men det kan ikke være så mye mer krevende det enn Svalbard.

Neste gang kanskje?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: