Med Xylocain og sutur på innerlomma

Nei, vi skal ikke gå med medisiner og utstyr på innerlomma. Vi har faktisk ikke noen innerlomme heller, men det var en kulere tittel enn eks. med Tramadol og Azitromax i sleden. Faktum er uansett at vi har med oss heftig mye medisiner og utstyr.

Det er veldig lett å nedtone tema som ulykker og skader, men oss to imellom er vi likevel veldig bevisst på at vi brått kan få en veldig alvorlig situasjon når vi er langt unna folk. Vi har derfor forberedt oss godt i forhold til de skader som kan oppstå.

Vi innså tidlig at vi trengte litt mer enn en pakke Paracet og en rull plaster. Med god hjelp av fastlegen min som er både erfaren lege og aktiv friluftsmann, har vi fått kartlagt hva vi trenger av medisiner og utstyr for denne turen. Vi er glade for dagens digitale resepter, for det var mange av dem og samlet sett ga det den lokale apotekeren hakeslepp.

Det aller meste av småskader, kutt, leddsmerter eller magetrøbbel kan behandles av oss selv underveis på turen. Oppstår det større skader eller brudd må vi trolig ha utenforstående hjelp, og turen kanskje måtte avbrytes. Om redningen da er timer eller dager unna er det været som bestemmer. Målet er å kunne holde turkompisen i live inntil helikopteret får evakuert oss.

Ett svar til «Med Xylocain og sutur på innerlomma»

  1. Cecilie Rosenquist avatar
    Cecilie Rosenquist

    Kul nok tittel til at jeg leste innlegget, hehe. Satser på at dere klarer dere uten store skader og at hundene også kommer seg igjennom uten for mye såre poter og andre kjedelige ting. God tur 🙂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: