Snart er vi der!

Bare en uke igjen. En uke med flyreiser, pakking og båtskyss. Om vi gleder oss? JAAAA!

Neste søndag våkner vi til vår første morgen i teltet på Svalbard. Det blir mange teltmorgener på turen, men denne første blir helt klart en merkedag. Etter fire år med planlegging, forberedelser og koronaventing er vi endelig på plass. Det er nå eventyret begynner!

Dagens bilde er fra en nydelig, men kald morgen ved Finnsbergvatnet på Hardangervidda. Jeg var ute i et nødvendig ærend før primusene ble tent og teltet varmet. De eldste og mest erfarne hundene sover godt videre, de yngste våkner, strekker seg og leiter etter en smule eller to med mat etter fôringen kvelden før. Idyll i fjellet.

Bare idyllen blir like stor på Svalbard, og ikke bjørnene forstyrrer nattesøvnen vår.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: