Vi er klar, men ikke været.

Dagen har gått med til pakking og klargjøring. I morgen skulle vi egentlig blitt skysset med båt fra Longyearbyen til iskanten ved Ekmanfjorden, en 3-4 timers båttur. Dessverre er det meldt så pass mye vind at transportøren velger å ikke kjøre av sikkerhetsmessige grunner.

Vi kan først regne med transport på tirsdag og må dermed bruke de neste par dagene på å være litt turister i nærområdet til Longyearbyen. Ikke det vi hadde tenkt, men vi må bære vente på bedre vær. Sikkerheten først.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: