Bra dag og kjærkommen telefon

Ble litt irritert i dag da telefonen ringte i mens jeg forsøkte å score et par husmorpoeng ved komfyren i Oslo. Irritasjonen gikk fort over til forventning og glede når det sto «Gisle Uren» på displayet:) Stor stas å høre stemmen igjen og ikke bare få halvkryptiske meldinger over satellitt.

Det hørtes ut som det var god stemning til tross for en noe spesiell start på turen.

Meldingen som fulgte i sin helhet:
Bra dag. Har fått beveget oss et brukbart stykke. Midtveis i dag traff vi på tre skuterkjørere fra Ny Ålesund på vei til Pyramiden. Vi fikk deres ferske spor å kjøre i fra Tolmodbukta opp på Blomesletta der vi ligger nå. Vi ser nå rett til fangststasjonen Kapp Wijk på andre siden av fjorden. Vi ser også over Isfjorden inn mot Longyearbyen. Skuterkjørerne returnerte da vi holdt på å slå leir. De meldte om like mye snø og overvann i Dickson som i Ekman. Vi vet dermed hva vi har i vente. Tenker en hviledag i Blomebukta eller på Kapp Smith litt bortenfor. Vi følger skutersporene så langt de går.

Mye rein i området. Sett isbjørnspor på vei fra Tolmodbukta. Skuterkjørerne rapporterte om bjørnespor ved iskanten i Dickson også. Spennende dag i morgen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: